Skolområde Väster

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.

Beskrivning

Skolområde Väster består av Högstadieskolan åk 7-9 i Forsheda samt låg- och mellanstadieskolorna Hanahöjskolan, Hånger skola, Bredaryd skola, Kärda skola med tillhörande fritidshem.

Vi arbetar gemensamt med vikarieanskaffning i området och behöver nu utöka vår bemanning med nya lärarvikarier som kan hoppa in och möta våra elever vid korttidsfrånvaro både i skola och fritids. 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flera lärarvikarier som kan förstärka vårt skolområde. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kan utvecklas och göra skillnad för våra elever.

Som vikarie inom skolan och fritidshem behöver du vara bekväm med att stå inför en grupp med barn och leda och undervisa. Du skapar förtroende, kan ta plats i klassrummet och skapar relationer med elever och kollegor. Du ska vara en god vuxen förebild i både handling och språk, uppträda omdömesfullt och följa skolans regler. Din uppgift är att följa lärarens planering under skoldagen eller omsorgstiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, självständig, flexibel och tillmötesgående. Du kan snabbt ställa om när behovet ändras. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete eller har utbildning inom yrkesområdet. Du behärskar god svenska i tal, skrift och läsförståelse eftersom du har daglig kontakt med elever och kollegor. Eftersom inte alla skolor nås av kollektivtrafik krävs körkort B och tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar att du skickar in din ansökan med både personligt brev, CV och referenser.

Villkor

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad. Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Forsheda/Bredaryd/Hånger/Kärda
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/45
Kontakt
  • Margaretha Marthasdotter – Larsson, 0370-378112
  • Camilla Bengtsson, 0370-380038
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, varnamo@sverigeslarare.se
  • Vision, vision@varnamo.se
Publicerat 2024-02-12
Sista ansökningsdag 2024-03-01

Tillbaka till lediga jobb