Kommunledningsförvaltningen, Campus Värnamo

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.

Beskrivning

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Verksamheten är indelad i fyra verksamhetsområden vilka leds av var sin teamledare. Ett av verksamhetsområdena är Teknikcenter som arbetar för att främja teknikintresset hos barn och ungdomar och därmed bidra till regionens långsiktiga kompetensförsörjning. Detta arbetslag behöver nu en ny teamledare.

Arbetsuppgifter

Arbetet innehåller flera olika områden från att leda det dagliga arbetet inom Teknikcenter till att ansvara för den strategiska utvecklingen av verksamhetsområdet.

Som teknikcenteransvarig har du både verksamhetsansvar och ekonomiansvar för ditt verksamhetsområde. Du är arbetsledare för två teknikinspiratörer och ett antal timanställda hos Campus Värnamo samtidigt som du själv planerar och genomför aktiviteter i Teknikcenter för olika målgrupper. Du ingår även i Campus Värnamos ledningsgrupp där du förväntas bidra till verksamhetsutveckling på en övergripande nivå.

Du behöver arbeta med kontinuerlig omvärldsbevakning, bygga relationer och arbeta strategiskt både för ditt verksamhetsområde och för hela Campus Värnamos verksamhet. Du leder ditt arbetslag genom arbetslagsträffar och bedriver ett kontinuerligt förbättringsarbete. Du har också en hel del företagskontakter och samarbetar med andra verksamheter i Värnamo kommun.

Som teknikcenteransvarig förväntas du dela våra värderingar och ha stort intresse för teknik och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning. Du har relevant högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet, gärna inom teknik och tillverkning. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet. Du har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du är målmedveten, strategisk och lösningsfokuserad. Du bidrar med positiv energi och har lätt för att skapa engagemang.

Som person är du ansvarsfull, driven och prestigelös. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du drivs av att se andra utvecklas.

Som bedömningsgrund kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, campuschef, 0370-37 78 77 eller eniko.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2023-04-30.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Värnamo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/197
Kontakt
  • Enikö Olsson, 0370-377877
Facklig företrädare
  • Kontaktcenter, 0370-377000
Publicerat 2023-04-05
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb